TOKİ Van Erciş kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020!

TOKİ Van Erciş kura sonuçları izle! Van Erciş kura çekimi uzun bir sürenin ardından bugün yapılacaktır. Van Erciş kura çekimi canlı yayını merakla takip ediliyor. Birçok kişi kura sonuçlarını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Kura sonuçlarını sizler için araştırdık. İşte, TOKİ Van Erciş kura sonuçları canlı izle! Kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020! Detaylar haberimizde...

TOKİ Van Erciş kura sonuçları izle! 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Van Erciş TOKİ kuraları bugün saat 10.00’da başlayacak. Kura çekimini canlı izlemek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalar yapmaya başladı. Çekiliş TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı izlenecektir. TOKİ Van Erciş kura çekilişini ve sonuçlarını sizler için araştırdık. İşte, TOKİ Van Erciş kura sonuçları canlı izle! Kura sonuçları isim listesi! Sorgulama ekranı! Kura çekimi sonuçları 2020! Detaylar haberimizde...

TOKİ kuralarının çekileceği tarih açıklandı mı? 2020 TOKİ kura ...

TOKİ VAN ERCİŞ KURA ÇEKİMİ FACEBOOK CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ VAN ERCİŞ KURA ÇEKİMİ TWİTTER CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TOKİ VAN ERCİŞ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

Çekilişten çıkan sonuçların TOKİ’nin resmi sitesinden yayımlanması için belli bir süreye ihtiyaç duyuluyor. Asil ve yedeklerin kura ile belirlenmesi sonrası oluşturulacak isim listesi aşağıdaki link ile ulaşabileceğiniz TOKİ’nin resmi sitesinden ilan edilecek.

Koronavirüs önlemleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut kura çekilişlerini katılımcısız olarak gerçekleştiriyor. Vatandaşlar çekilişleri canlı yayınla izleyebiliyorlar. Canlı yayınlar TOKİ'nin Facebook, Youtube ve Twitter hesaplarından paylaşılıyor.

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.