TOKİ taksitleri Kaç TL? 2022 TOKİ taksitleri Ne Zaman Başlıyor, Ödemeler Nasıl?

TOKİ Sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Dar gelirlilerin konut sahibi olabilmesini amaçlayan ucuz konut projesi Türkiye'nin 81 ilinde yapılıyor. Peki sosyal konut taksitleri ne kadar? TOKİ ucuz konut taksitleri ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

TOKİ taksitleri ne kadar, kaç TL? 2022 TOKİ Sosyal konut projesi 81 ilde hayata geçiyor. 250 bin konutun yapılacağını TOKİ Ucuz konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı.

TOKİ TAKSİTLERİ NE KADAR OLACAK?

2+1 konutlarda ayda 2.280 TL; 3+1 konutlarımızda ayda 3.187 liradan başlayan taksitler olacak. Vade sayısı ise 240 ay.

Belirlenen toplam bedelin yüzde 10’u peşin alınacak. Arsalar piyasa fiyatlarının çok altında ve faizsiz bir şekilde satılacaktır. Arsayı alan vatandaşımız burada belirlenen projeye uygun şekilde ve süre içerisinde kendi evini yapabilecektir. Evin inşa süresince mimarlık desteği verilecektir. 350 ile 500 metrekarelik alanlardan oluşan müstakil parsel arsalar vardır. Bunlar 192 bin 500 liradan başlayan toplam fiyat 1604 liradan başlayan taksitlerin 10 yıl vade ile faizsiz şekilde ödeneceği yöntemle vatandaşlarımıza satılacaktır.
İstanbul için aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 18.000 TL, yurt genelinde 16.000 TL olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç),

TOKİ TAKSİTLERİ NE KADAR OLACAK

TOKİ TAKSİT ÖDEMELERİ NE ZAMAN BAŞLAR?

TOKİ'nin taksit ödemeleri sözleşme imzalama tarihini takip eden aydan itibaren başlamış olur.

TOKİ taksitleri Kaç TL? 2022 TOKİ taksitleri Ne Zaman Başlıyor, Ödemeler Nasıl? ile ilgili etiketler TOKİ konut taksit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.