TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde kura çekimleri devam ediyor! Hak sahipleri ödemelere ne zaman başlayacak?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi konut imarlı arsa ve iş yerleri için başvuruları 15 Kasım’da bitiyor. Kura çekimleri ile hak sahiplerinin belirlendiği cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi Toki Sosyal Konut Projesi’nde gözler ödeme planlarına çevrildi. Hak sahipleri ödemelere ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi konut imarlı arsa ve iş yerleri için başvuruları 15 Kasım’da bitiyor.

17 Kasım'a kadar, 12 ilde inşa edilecek 22 bin 57 konutun kurası çekilecek. İlk etapta inşa edilecek 250 bin konutun kurası ise mart ayına kadar tamamlanacak.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde kura çekimleri devam ediyor! Hak sahipleri ödemelere ne zaman başlayacak?

Konut imarlı arsa ve iş yerleri için başvurular ise 15 Kasım'a kadar devam edecek. Arsa için başvurular E-devlet sistemi veya Ziraat Bankası üzerinden yapılabiliyor.

İş yeri başvuruları ise E-devlet sisteminin yani sıra il merkezlerinde Halk Bankası, ilçelerde ise Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi’nde kura çekimleri devam ediyor! Hak sahipleri ödemelere ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler emlak TOKİ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.