TOKİ Kayabaşı, Hoşdere Mahallesi 3 Şubat 2022 Kura Çekiliş Tarihi ve Sonuçları...

TOKİ 2022 yılında da aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. İstanbul Başakşehir ilçesininin Kayabaşı ve Hoşdere Mahallelerinde başvurular 10 Ocak - 21 Ocak 2022 arasında yapıldı. Peki TOKİ Kayabaşı ve Hoşdere 1+1, 2+1, 3+1 konut kura çekilişi ne zaman? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde.

TOKİ 2022 Kayabaşı ve Hoşdere Mahallerinde kuralı konut çekilişi için heyecan başladı. 10 Ocak'ta başlayan başvurular 21 Ocak 2022 tarihinde sona erdi. Kayabaşı Mahallesi 1. etapta 652 konut ve 6 dükkan, Hoşdere Mahallesinde 344 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman yapılacak? Kura Sonuçları belli oldu mu?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'un Başakşehir ilçesinde konut projesi gerçekleştiriyor. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi 2 Şubat 2022'de yapılacak. Çekilişi canlı izlemek isteyenler TOKİ sosyal medya hesaplarını takip edecekler.

TOKİ Kayabaşı, Hoşdere Mahallesi 3 Şubat 2022 Kura Çekiliş Tarihi ve Sonuçları...

TOKİ KAYABAŞI, HOŞDERE KONUT KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN?

TOKİ kura sonuçları ve kazananların isim listesi www.toki.gov.tr adresinden yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'DE 1+1, 2+1, 3+1 KONUTLAR...

Ev sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği kura çekilişinde İstanbul'un Başakşehir ilçesinde iki mahallede konut satışı yapılacak.

TOKİ Kayabaşı, Hoşdere Mahallesi 3 Şubat 2022 Kura Çekiliş Tarihi ve Sonuçları... ile ilgili etiketler TOKİ kura çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.