TOKİ Haziran Başvurları Ne Zaman Başlıyor? 2022 TOKİ Konut Başvuru Şartları

TOKİ sosyal konut başvuruları ev sahibi olmak isteyenlerin merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Haziran ayında Türkiye'nin 81 ilinde başlaması beklenen TOKİ projeleri için de gözler başvuru zamanı ve şartlarında olacak. PEKİ 2022 TOKİ konut başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ Haziran başvuru şartları nelerdir?

TOKİ Haziran başvurları için başvurular başlıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği sosyal konut projeleri Haziran 2022 yılında Türkiye'nin 81 ilinde başlıyor. PEKİ 2022 TOKİ konut başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ Haziran başvuru şartları nelerdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Haziran ayında Türkiye'nin 81 ilinde yapmayı planladığı Sosyal konutlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini bekliyor. 

TOKİ BAŞVURUSU 2022 NE ZAMAN?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 81 ilde başlayacak sosyal konut projeleri için Haziran ayı önemli. AK Parti sözcüsü Ömer Çelik de konuyla ilgili açıklama yaptı.

''Cumhurbaşkanımız Ulaştırma ve Lojistik Ana Planını açıkladı. Bu plana 198 milyar dolarlık bir bütçe ayrılacak. Pek çok sektörde bu gelimeler oluyor. Türk start-upları yılın ilk çeyreğinde 1.3 milyar dolarlık yatırımla, 2021 genelinde elde ettikleri yatırıma sadece 3 ayda ulaştılar. Türkiye'nin AR-GE projesinin son yıllarda kazandığı açısından önemli rakamlar. Cumhurbaşkanımız şehirleşme ve vatandaşlarımızın konut elde edinmesi konusunda yakından takip ediyor. Bunun için Çevre Bakanlığımız 81 ili kapsayan bir proje gerçekleştiriyor. Bu projenin detaylarını sayın Cumhurbaşkanımız haziranda açıklayacak.'' dedi.

TOKİ Haziran Başvurları Ne Zaman Başlıyor? 2022 TOKİ Konut Başvuru Şartları ile ilgili etiketler TOKİ başvuru sosyal konut ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.