Tokat'ta AVM alev alev yandı

Tokat'ta sabah saatlerinde bir AVM'de yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın ekiplerin müdahalesi ile 4 saat sonucunda söndürüldü. Maddi hasarla atlatılan yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın, Tokat Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan bir AVM’de saat 06.00 sularında ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. AVM’nin bekçisi tarafından fark edilen yangına itfaiye ekipleri sevk edildi. AVM’nin ön kısmında başlayan yangın kısa sürede tamamını kapladı.

Tokat'ta AVM alev alev yandı

PATLAMALAR DA YAŞANDI

Hırdavat malzemeleri, yanıcı petrol türevi ürünler ve mobilyaların bulunduğu yangın bir anda yayıldı. Zaman zaman patlamalarında yaşandığı yangın depo olarak kullanılan alana sıçradı. Yangında Tokat Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevre ilçelerden itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ile TOMA’lar müdahale etti.

Tokat'ta AVM alev alev yandı - Resim : 2

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Yaklaşık 4 saat süren yangın kısmen kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarını devam ettiği bölgede Tokat Valisi Ozan Balcı ile Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu incelemelerde bulunarak ekiplerden bilgi aldı.

İHA

Tokat'ta AVM alev alev yandı ile ilgili etiketler Tokat Yangın AVM itfaiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.