Tokalaşmama skandalı büyüyor: Mansur Yavaş sustu, Ekrem İmamoğlu eski fotoğrafı servis etti

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'in servis ettiiği İmamoğlu ve Yavaş'ın tokalaşmama olayı gündemde bomba etkisi yarattı. Bu gelişmenin ardından Mansur Yavaş cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ekrem İmamoğlu tarafında ise adeta olayın üzeri kapatılmaya çalışıldı. İBB Haber'in sosyal medya hesabında İmamoğlu ve Yavaş'ın miting günü görüştüğü iddia edilerek eski bir fotoğraf karesi servis edildi.

CHP'nin Maltepe'de düzenlediği Milletin Sesi mitinginde ortaya çıkan değişik detaylar, gündeme bomba gibi düştü. 

SuperHaber, mitingin nabzını tuttu ve göze çarpmayan en can alıcı detayları paylaştı. SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, CHP'nin Maltepe mitingini yerinde saniye saniye takip etti. O takipte, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın tokalaşmama olayı da kameralara yansıdı. Bu olayı ilk kalemde ortaya çıkarıp servis eden Mevlüt Yüksel, an be an mitingi gözlemledi.

SUPERHABER ORTAYA ÇIKARDI

SuperHaber'in ulaştığı görüntülerde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın arasında esen soğuk rüzgar adeta izleyenler tarafından da hissedildi. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağı konuşulan iki başkanın bu tavrı izleyenleri de şaşırttı. 

Miting alanına gelen İmamoğlu, CHP Dış Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ile uzun bir konuşma yaptıktan sonra partilileri selamladı. Ancak İmamoğlu, o sırada elleri bağlı oturan ve yüz ifadesi çok asık görünen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı selamlamadan es geçti. İmamoğlu, Yavaş'tan sonra hemen yan taraftaki İlhan Kesici ile tokalaştı. 

SuperHaber muuhabiri Mevlüt Yüksel'in servis ettiği o görüntüler, gündemde olay oldu. İki başkanın tokalaşmama mevzusu, adeta mitingi geride bırakarak gündemde büyük bir yer edindi. 

İMAMOĞLU CEPHESİ OLAYI KAPATMAYA ÇALIŞTI

Bu haberlerin ardından iki taraftan da bir açıklama beklendi. Ancak Mansur Yavaş tarafından konuyla alakalı bir geri dönüş olmadı. Ekrem İmamoğlu ise olayın üstünü örtmeye çalışırcasına bir çıkışta bulundu. 

Tokalaşmama skandalı büyüyor: Mansur Yavaş sustu, Ekrem İmamoğlu eski fotoğrafı servis etti

İBB'nin sosyal medya platformunda, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın miting günü buluşup, görüştüğü ve miting alanına beraber gittikleri yazıldı. Ancak paylaşılan karenin geçmiş bir zamanda çekildiği ortaya çıktı. Bu adım, Ekrem İmamoğlu'nun bu olayın üstünü kapatmaya çalıştığı yorumlarını da beraberinde getirdi. Mansur Yavaş'ın paylaşılan karesinde üzerindeki kıyafeti ile mitingde giydiği takımın aynı olmadığı ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Tokalaşmama skandalı büyüyor: Mansur Yavaş sustu, Ekrem İmamoğlu eski fotoğrafı servis etti ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş CHP miletin sesi miting tokalaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.