Tokalaşmama krizinden sonra İmamoğlu ve Yavaş bir araya geldi! Yavaş'ın yüzü hala asık!

CHP'nin geçtiğimiz hafta Maltepe'de düzenlediği miting de yaşanan el sıkışmama krizinin ardından, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, Van'da bir araya geldiler. Sosyal medyada yayınlanan videoda, Mansur Yavaş ayağa kalkarak Ekrem İmamoğlu'nu karşılıyor ve ikili tokalaşıyorlar. Bir masada oturan ikilinin sohbetinde Mansur Yavaş'ın yüzünün hala asık olması dikkatlerden kaçmadı.  

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER 

CHP 21 Mayıs cumartesi günü, Maltepe'de "Milletin Sesi" askı bir miting düzenlemişti. Miting öncesi çekilen video, büyük ses getirmişti.SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'in çektiği; Ekrem İmamoğlu'nun, Mansur Yavaş'ın elini sıkmadığı videonun, CHP Genel Merkezi'nde olduğu kadar, siyaset dünyasında da en çok konuşulan konuların başında gelmişti.

 KEMAL KILIÇDAROĞLU "BELEDİYE BAŞKANLARI ÇALIŞTAYI"NA KATILDI!
 
CHP'de yaşanan İmamoğlu ve Yavaş'ın, el sıkışmama videosu sonrası Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla, Türkiye'deki tüm CHP'li belediye başkanları üç gün sürecek “Belediye Başkanları Çalıştayı” kapsamında Van'da bir araya geldi. 
 
İMAMOĞLU VE YAVAŞ VAN'DA BİRARAYA GETİRİLDİ!

 

SüperHaber'in ortaya çıkardığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Van'da bir araya gelerek tokalaştı ve bir masa da oturarak, samimi bir hava da konuşma yaptıkları görüldü.

MANSUR YAVAŞ'IN YÜZÜNÜN HALA AŞIK OLUŞU DİKKATİ ÇEKTİ!
 
Van'daki çalıştay sırasında, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın bir araya geldiği görüntünün montajlanarak, CHP'liler tarafından yayınlandığı ifade edildi.

Sosyal medyada servis edilen videoda, Mansur Yavaş'ın önceden ayağa kalkarak Ekrem İmamoğlu'nu beklediği ve İmamoğlu'nun geldiği tarafa hafifçe adım attığı, buna karşılık da, İmamoğlu'nun da Yavaş'a doğru gelerek ve gülümseyerek, Yavaş'la tokalaşarak sarıldığı görülüyor.

Aynı video görüntüsünün devamında ise, İmamoğlu ve Yavaş'ın daha sonra bir masa da oturdukları ve gelen garsona içecek çay ya da kahve söyledikleri gözlemleniyor. Ancak, ikilinin sohbetinde Mansur Yavaş'ın yüzününün hala asık olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Tokalaşmama krizinden sonra İmamoğlu ve Yavaş bir araya geldi! Yavaş'ın yüzü hala asık! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş tokalaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.