Togg’un resmi Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı: Profil ve kapak görselleri değiştirildi!

Togg'un resmi Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı. Yapılan açıklamada duruma anında müdahale edilerek hesap yönetiminin geri alındığı açıklandı.

 Togg, Twitter hesabının bir süreliğine kötü niyetli kişilerce ele geçirildiğini, duruma anında müdahale edilerek hesap yönetiminin geri alındığını bildirdi.

"DURUMA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ"

Togg'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Hesabımız bir süreliğine kötü niyetli kişi ya da kişilerce ele geçirilmeye çalışılmış, kısa bir süre istenmeyen mesajlar görülmüştür. Duruma anında müdahale edilerek hesap yönetimi geri alınmıştır. Konuyla ilgili teknik incelemelerimizi sürdürüyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

PROFİL VE KAPAK GÖRSELLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER

TOGG hesabını çalan kimliği belirsiz kişiler, ilk önce TOGG’un profil ve kapak görsellerini değiştirdi. Ardından da bir paylaşımda bulundular ve bu paylaşımı profile sabitlediler.

Yaptıkları paylaşımda dünyanın en popüler NFT pazarı olan OpenSea üzerinden satışa sunmuş oldukları NFT çalışmalarına satış bağlantısı eklediler. OpenSea’de NFT’lerin kimler tarafından satışa konulduğu bilindiğinden bu paylaşımın hesabı ele geçiren hackerların bulunmasını kolaylaştırabileceği tahmin ediliyor.

İşte çalınan TOGG hesabından yapılan paylaşımlar...

Togg’un resmi Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı: Profil ve kapak görselleri değiştirildi!

Togg’un resmi Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı: Profil ve kapak görselleri değiştirildi! - Resim : 2

Kaynak: Megabayt

 

Togg’un resmi Twitter hesabı hacker saldırısına uğradı: Profil ve kapak görselleri değiştirildi! ile ilgili etiketler TOGG Twitter resmi hesap hack hacker
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.