TOGG'un dünya otomotiv sektöründeki yankıları sürüyor: TeknoTürkler geliyor

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'deki CES 2022 fuarında boy göstermiş, otomotiv devlerinin dikkatini çekmişti. Dünya lansmanının ardından birçok yorum yapılırken, en çarpıcısı 'TeknoTürkler' oldu.

Yerli otomobil TOGG, ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda (CES 2022) ilk defa uluslararası arenada boy göstermişti. TOGG, dünya otomotiv sektöründen büyük beğeni topladı.

CES 2022 fuarı süresince yerli otomobil TOGG, yabancı basın ve küresel otomotiv devleri tarafından ilgiyle izlendi. Haber 7'deki bilgilere göre; TOGG’un dünyaya açılışı, yabancılar tarafından 'TeknoTürkler geliyor' sözleriyle değerlendirildi.

Otomotiv dünyasının önemli isimleri TOGG'u görünce, "Bu tür işleri Çinlilerden beklerdik. Pandemiye rağmen Türkler bizleri çok şaşırttı. Bir Apple ve Samsung’un son teknolojik ürünü gibi görünüyor. TOGG dünya otomotiv sektöründe yeni bir çağ başlatacağa benziyor." yorumunda bulundu.

 

 

TOGG'un dünya otomotiv sektöründeki yankıları sürüyor: TeknoTürkler geliyor ile ilgili etiketler TOGG yerli otomotiv CES 2022 TeknoTürkler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.