TOGG'un bagajını açan muhabire görevliden 'Açmayın' uyarısı

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik Tesisleri'ndeki tanıtımına katılan bir muhabir, otomobilin detaylarını canlı yayında anlattığı sırada bagajı açınca görevli anında müdahale etti. Söz konusu görüntü sosyal medyada gündem olurken kullanıcılar, "Daha çok merak ettirdi şimdi bagajda ne olabilir ki?", "Bu arabadan alırsak biz de mi açamayacağız şimdi bagajı?" yorumlarında bulundu.

TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretimi yapılan yerli otomobili canlı yayında tanıtan muhabirin başından geçen olay sosyal medyada gündem oldu.

Otomobilin detaylarını yayın sırasında bir bir anlatan muhabir, sıra TOGG'un bagajına geldiğinde bagajı açtı. Bagajı açarak içini göstermek isteyen muhabir, görevlinin tepkisiyle karşılaştı.

Bagajı açtığı sırada muhabirin yanına koşan görevlinin, "Açmayın dedik", "Açmayın diyorum ama" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

"DAHA ÇOK MERAK ETTİRDİ"

Canlı yayın sırasında yaşanan olay sosyal medyada da kısa sürede gündem olurken, videoyu paylaşan çok sayıda kişi yorum üstüne yorum yaptı. İşte o yorumlardan bazıları;

- Daha çok merak ettirdi şimdi bagajda ne olabilir ki?

- Bagaj Türk kuralları ile açılmıyor sanırım. bir sıkıntı var, ne tepkisi bu anlamadım!

-Talihsiz bir zat. Bu arabadan alırsak biz de mi açamayacağız şimdi bagajı?

TOGG'un bagajını açan muhabire görevliden 'Açmayın' uyarısı ile ilgili etiketler Yerli otomobil TOGG muhabir Sosyal Medya görevli

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.