Togg'dan yeni duyuru var! Yetkililer bu kez kesin tarih verdi! Togg'dan yeni müjde...

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg kısa süre sonra yola çıkmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan yeni detay ise herkesi heyecanlandırdı. O tarihi bekleyin…

Bursa Gemlik’teki fabrikasında üretim faaliyetleri devam eden Togg’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şubat ayında düzenlenecek lansman sonrasında piyasaya çıkması beklenen Togg’a ilişkin gelen yeni bir haber ise herkesi sevindirdi.

Resmi açılış törenin ardından her geçen gün birçok yeni gelişmeyi duyuran Togg, geçtiğimiz haftalada Trumore uygulamasını tanıtmıştı. Üst üste yaşanan gelişmeler ise Togg’un merak edilmesine neden oluyor. Şubat ayında bir kere daha düzenlenecek lansmanda tanıtımı yapılacak Togg daha sonrasında piyasaya sunulacak.

TOGG’DA YENİ TARİH BELLİ OLDU!

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg’dan müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Şubat ayında düzenlenecek lansman sonrasında piyasadaki yerini alacak Togg, kullanıcıların test sürüşü yapıp Gemlik Tesisini gezebileceği tarihler de belli oldu.

Togg’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda kullanıcıların Togg’u erkenden test ederek deneyimleyebilecekleri tarih verildi. Geçtiğimiz günlerde Trumore uygulamasını App Store, Google Play ve App Gallery’de kullanıcıların hizmetine sunan Togg, kısa sürede 100 bin indirmeye ulaştı. Trumore platformundan Gemlik’teki Teknoloji Kampüsü’nün de gezilmesi mümkün olacak.

28 OCAK’TA TEST SÜRÜŞLERİ BAŞLIYOR

Togg'dan yeni duyuru var! Yetkililer bu kez kesin tarih verdi! Togg'dan yeni müjde...

Togg’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruya göre 28 Ocak tarihinde kullanıcıların Bursa Gemlik’teki Teknoloji Kampüsünü ziyaret etmek, akıllı cihaz ile test sürüşü yapmak için Trumore uygulamasının indirilmesinin yeterli olduğu aktarıldı. Uygulama ile ilgili detayların ise 28 Ocak Cumartesi günü itibariyle açıklanacağı aktarıldı. Togg’dan gelen her yeni haber ise vatandaşları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Türkiye’de ve elektrikli otomobil piyasalarında yakından takip edilen Togg’un ön siparişleri ise Şubat ayında başlayacak. Ön siparişler ve Cumhuriyetin 100. yılına özel 2023 adet NFT satışına ilişkin detaylar da Trumore uygulamasında yer alacak. Togg’un ön siparişlerinin alınmasının ardından Mart 2023 tarihinde yollardaki yerini alması bekleniyor. Kısa süre sonra trafiğe çıkacak Togg’dan gelen haberler ise herkesi sevindirdi.

Togg'dan yeni duyuru var! Yetkililer bu kez kesin tarih verdi! Togg'dan yeni müjde... ile ilgili etiketler TOGG Yerli otomobil Test
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.