TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Gemlik tesislerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Tesisteki son durum Twitter hesabından paylaşılan video ile duyuruldu. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.

Tükiye’nin yerli otomobili TOGG’un asfalta çıkması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

GÖVDE TESİSİNİN YÜZDE 92'Sİ TAMAMLANDI

Bu doğrultuda Gemlik tesislerinde çalışmalar planlara göre devam ediyor. TOGG’dan yapılan bilgilendirmeye göre Gemlik tesislerinde boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.

 

2023'ÜN İLK ÇEYREĞİNDE SATIŞA ÇIKMASI PLANLANIYOR

 Seri üretim başlangıcının ardından otomobilin yasal mevzuata uygunluğunun tespiti için homologasyon testlerine başlanacak. Testlerin artından TOGG’un 2023’ün ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

 

 

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Yüzde 90'ı tamamlandı! ile ilgili etiketler TOGG Gemlik tesis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.