TOGG'dan istihdam müjdesi

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Bursa'nın Gemlik ilçesinde kurulacak tesisinde bu ay 220, toplamda ise 1500 personelin istihdam edileceğini duyurdu.

TOGG'un sosyal medya hesabından hesabından yapılan söz konusu duyuruda, Gemlik Tesisi'ndeki çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Bir de video yer alan paylaşımda, "2021 yılına planlarımız doğrultusunda üst yapı çalışmalarına başlayarak girdik. Gemlik Tesisimizde üst yapı inşaatı için ocak ayında 220, toplamda 1.500 personel istihdam edilecek. Bizi izlemeye devam edin." ifadeleri yer aldı.

"ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI"

Videoda, çalışmaların hız kesmeden devam ettiği, ana yüklenici firma 'Yapı Merkezi' ile anlaşma imzalandığı da belirtildi.

Üst yapı için mobilizasyon çalışmalarının da başlatıldığı vurgulanırken, bu çalışmalar için bu ay 220 kişinin işe alınacağı ifade edildi.

Toplamda 1500 kişiye istihdam imkanı sunulacak tesiste 1500 kişilik yatakhane ve 350 kişilik yemekhane de yer alacak.

Paylaşılan videonun devamında ise şu bilgilere yer verildi;

''Alt yapı çalışmalarına son durum; yapılan kazı 550 bin metreküp, yapısal dolgu 225 bin metreküp, zemin güçlendirme kolonu 30 bin 900 adet. Boya enerji ve gövde binalarının alt yapı çalışmaları tamamlandı. Bizi izlemeye devam edin.''

TOGG'dan istihdam müjdesi ile ilgili etiketler Yerli otomobil Bursa TOGG Gemlik Fabrika İstihdam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.