Togg'da detaylar belli oldu! Togg sahibi olmak isteyenler için ön siparişler başlıyor!

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili Togg’da ön sipariş süreci başlıyor. NFT açık artırması ve diğer detaylar belli oldu. 5 Şubat’ta başlayacak. Togg sahibi olmak için gerekenler de duyuruldu.

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili olan Togg’da Şubat ayının gelmesiyle heyecan başladı. Şubat ayında ön sipariş ve NFT satış sürecinin başlayacağının açıklanmasının ardından yılbaşından bu yana birçok vatandaş ön sipariş detaylarını merak ediyordu.

Togg’a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırmasının ise 5 Şubat’ta yapılacağı duyuruldu. Togg’a sahip olmak isteyenlerin yapması gerekenler ise belirlendi. Kendi uygulaması üzerinden yapılacak açık artırma ile vatandaşların Togg sahibi olmaları sağalanacak.

5 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR!

Togg’un resmi sosyal medya hesabından yapılan yeni açıklamalar Togg sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırdı. Uzun süredir beklenen yerli otomobilin ön siparişlerinin kısa süre içinde başlaması bekleniyor. 2023 yılının Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında öncelikli olarak teslim edilecek 2023 adet ile sınırlı 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihaza ön sipariş hakkı sunulacak.

Ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat’ta Trumore uygulaması üzerinden yapılabilecek. NFT alım işlemlerine yönelik detaylar ise Togg Trumore uygulamasında yer alacak. Ön sipariş için şartlar ve NFT satışının detayları belli oldu.

TOGG ÖN SİPARİŞ ŞARTLARI NELER?

Togg'da detaylar belli oldu! Togg sahibi olmak isteyenler için ön siparişler başlıyor!

Togg’un Şubat ayı itibariyle başlayacak ön siparişlerine ilişkin detaylar belli oldu. Togg’un Trumore mobil uygulamasında ön sipariş hakkı için 3 farklı yöntem olacak.

5 Şubat’ta başlayacak NFT açık artırması ile sipariş hakkının elde edilmesi sağlanacak. Diğer bir seçenek ise YeniLig Yarışması olacak. Trumore’daki çekiliş bölümü de ön sipariş için kullanılabilecek.

TOGG ÖN SİPARİŞ NASIL VERİLİR?

Togg ön siparişi vermek için 3 farklı yöntem sunuluyor. Bu yöntemleri kullanarak ön sipariş hakkından Şubat ayı itibariyle yararlanmak isteyenlerin App Store, Google Play Store ve AppGallary gibi uygulama mağazalarından Trumore uygulamasını indirerek işlem yapmaları mümkündür. Uygulamayı yükledikten sonra ön sipariş işlemleri uygulama üzerinden rahat bir şekilde yapılabilir.  

Togg'da detaylar belli oldu! Togg sahibi olmak isteyenler için ön siparişler başlıyor! ile ilgili etiketler TOGG Sipariş NFT
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.