'Togg üretim bandı nerede?' diyen Fatih Altaylı'ya Bakan Varank'tan göndermeli cevap!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, gazeteci Fatih Altaylı'nın Togg ile ilgili, "Görüntülerde ortada bir üretim bandı yok, sağda solda tek tük Togg’lar var" sözlerini yaptığı paylaşımla tiye aldı.

Yerli otomobil Togg, ön siparişe açıldı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart’a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden 60 bin lira yatırıp gerçekleştiriyor. 24 saat dolduktan sonra verilen Togg sipariş sayısı da paylaşıldı.

24 SAATTE 22 BİN 150 ADET ÖN SİPARİŞ ALINDI 

Buna göre Togg'un resmi hesabından yapılan paylaşımda, "24 saatte aldığımız 22 bin 150 adet T10X ön siparişi ardından anlık Togg Teknoloji Kampüsümüz. Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz. Teşekkürler Türkiye!" denildi.

ALTAYLI'YA GÖNDERMELİ YANIT

Yaşananların ardından Sanayi ve Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Varank, gazeteci Fatih Altaylı'nın Togg ile ilgili, "Görüntülerde ortada bir üretim bandı yok, sağda solda tek tük Togg’lar var" sözlerini paylaştı.

Yeni Haber Başlığı

"BU ÜRETİM BANDI VAR YA..."

Varank paylaşımında, "Bu üretim bandı var ya… İzlemesi muhteşem!" ifadelerine yer verdi.

 

'Togg üretim bandı nerede?' diyen Fatih Altaylı'ya Bakan Varank'tan göndermeli cevap! ile ilgili etiketler TOGG Fatih Altaylı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.