Togg provokasyonu tutmadı! Gerçek bakın neymiş?

Sakarya'da bir taksi durağında henüz satışa çıkmayan yerli üretim Togg aracına ait olduğu iddia edilen fotoğraflar paylaşıldı. Sosyal medya trolleri bu kare ile Togg'a çamur atmaya çalıştı. Ama gerçek ortaya çıktı. Bakın o aracın gerçek hali nasılmış?

Togg, 29 Ekim’de düzenlediği etkinlikte yeni C-SUV otomobilini seri üretim bandından indirdi. Fakat üzerinden yalnızca iki gün geçmişken bir iddia ile sosyal medyada gündem oldu. 

Algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyada paylaşılan Togg modelli bir taksi fotoğrafı, çeşitli yalanlarda servis edilmeye başladı. İtalya'dan getirilen bir spor arazi aracının (SUV) Togg taksi olarak Sakarya’nın Kocaali ilçesindeki Merkez Taksi Durağı'nda hizmet verdiği iddia edildi

Togg taksi

Bu paylaşımların üzerine gerçek ortaya çıktı. 

Togg taksi olarak paylaşılan görselin ilk olarak 2019 yılında bir Facebook grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı. Togg’un yeni modelini duyurmasından sonra Kocaeli’ndeki bir taksi durağı fotoğraf üzerinde montaj yaparak “SÜVARİ” isimli bu modelin aşağıdaki görselini paylaştı.

Araçta plakanın üst kısmında büyük harflerle TOGG yazıyor. Alt kısmında ise yine büyük harflerle SUVARİ yazılı.

AA Teyit Hattı, o araçla Kocaali Merkez Taksi Durağı'na bağlı taksicilik yapan Coşkun Ramazan'a ulaştı. Ramazan'ın Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ticari Taksi Çalışma Ruhsatı 54 T 5526 plakalı aracın onun üzerine kayıtlı olduğunu ortaya koyuyor.

kocaali taksi Kocaali Merkez Taksi (Dentist) - Kocaali Ilcesi, Sakarya

"GERÇEK DIŞI"

Ramazan, "Togg görseli gerçek dışı ve eski. 2 yıl önce, ilk Togg çıkacağı zaman kendi aramızda paylaşmak için yaptık ve paylaştık. Plaka, benim taksime ait. Fikir vermesi için SUV araca SUVARİ ismi koyduk."dedi. Ramazan, taksi plakasının takılı olduğu aracı önünde çekilen fotoğrafını paylaştı.

Togg provokasyonu tutmadı! Gerçek bakın neymiş? ile ilgili etiketler TOGG Sakarya Taksi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.