TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil TOGG, Gemlik’teki üretim üssünün bugün faaliyete geçmesiyle seri üretime başlayacak. Açılışa kısa bir süre kala, TOGG fiyatları konusunda herhangi bir açıklama yapılıp yapılmadığı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG fiyatları belli oldu mu? Ayrıntılar haberimizde...

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için artık sadece dakikalar kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gemlik fabrikasının açılışını yapmasıyla ilk araç banttan inecek. Toplantı öncesinde TOGG CEO'su Gürcan Karakaş önemli açıklamalarda bulundu. Bu çerçevede, TOGG fiyatları konusunda herhangi bir açıklama yapılıp yapılmadığı büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG fiyatları belli oldu mu? Detaylar haberimizde... 

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG fiyatları belli oldu mu?

Kameraların karşısına geçen Karakaş, bugüne kadar tüm süreci sosyal medyadan şeffaf bir şekilde paylaştıklarını dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Bizim şu ana kadarki yaklaşımlarımızda ticari sırdan çıkan her adımı biz sosyal medya üzerinden hep paylaştık. Dün de renklerimizi paylaştık. Renklerimizle de Türkiye’yi temsil ediyoruz. Bugün de geldiğimiz noktada ticari sırdan çıkan noktaları sizinle paylaşacağız. Bizim yaşam alanı olarak tanımladığımız bu yaşam alanını bize akıllı cihazımızın içine ekliyoruz. 300’e yakın start-up inceledik.1 9 tanesi ile el sıkıştık dış dünyayı biz size getireceğiz siz gitmeyeceksiniz. Akıllı cihazdan bahsetmiştik. Küresel boyutta rekabet edebileceğinden bahsettik. Biz bunları adım adım hayata geçirdik. Bugün Gemlik Kampüsümüzde, teknoloji kampüsümüzde seri imalata hazırlığımızın, ilk araçların banttan indiği güne geldik. Peki biz buraya neden kampüs diyoruz arkadaşlar? Bunu izah etmek isterim. Her şeyden önce burası otomobilden fazlasıysa bir akıllı cihaz ekosistem merkezi ise o zaman zaten bir üretim, imalat merkezi olamaz. Dolayısıyla biz burada mühendisliğimizi, prototiplerimizi, tasarımlarımızı… Her şeyi bir açtı altında yapabildiğimiz, yapabileceğimiz bir kampüs olarak görüyoruz.”

YERLİ OTOMOBİL TOGG FİYATLARI BELLİ OLDU MU?

Karakaş, aracın fiyatıyla ilgili soruya ise şu şekilde yanıt verdi:

"Fiyatlar belli değil, günümüz dünyasında hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz. 1. çeyreğin sonunda trafiğe çıkacağımız için ona göre planlıyoruz" 

TOGG fiyatı ne kadar olacak? TOGG fiyatları belli oldu mu? ile ilgili etiketler TOGG Araç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.