Togg duyurdu! Yarın platformlarda…

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg’un kesintisiz kullanıcı deneyimi sunmayı planladığı Trumore uygulamasının yarın platformlarda yerini alacağı açıklandı.

Türkiye'nin küresel teknoloji markası TOGG sosyal medya hesabı Twitter üzerinden heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

Yapılan paylaşım ile kişiselleştirilmiş, akıllı, empatik ve kesintisiz bir kullanıcı deneyimi sunan Trumore'un yarın App Store, Google Play ve AppGallery'deki yerini alacağı açıklandı.

Togg duyurdu! Yarın platformlarda…

TRUMORE NEYİ AMAÇLIYOR?

Togg, Trumore'un kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen uygulamaları ile akıllı yaşam alanındaki dijital platformunu deneyimletiyor.

Togg duyurdu! Yarın platformlarda… - Resim : 2

Kullanıcı ihtiyaçlarını anlayan yapay zeke günlük rutinleri planlıyor, asistanlık yapıyor. Akıllı rotalama ile uygun şarj istasyonuna göre, park yeri planlama, sipariş verebilme ve ödeme yapabilme gibi çözümleri sunuyor.

Togg duyurdu! Yarın platformlarda… - Resim : 3

Kazandıran blokzincir tabanlı fintek çözümleri ile kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sağlıyor. Sürekli gelişen iş ortaklığı ağıyla kullanıcılarına daha fazlasını deneyimletiyor.

Togg duyurdu! Yarın platformlarda… ile ilgili etiketler TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.