TOGG CEO'su Gürcan Karakaş'tan açıklama geldi...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobile ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Aracın fiyatı hakkında konuşan Karakaş, "Fiyatlandırmamız 2022’nin sonu 2023’ün başında belli olacak." dedi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobille ilgili açıklamalarda bulundu.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş'tan açıklama geldi...

"2022’NİN SONU 2023’ÜN BAŞINDA BELLİ OLACAK"

Dünya gazetesine konuşan Karakaş, en çok merak edilenlerden olan aracın fiyatı hakkında, "Fiyatlandırmamız 2022’nin sonu 2023’ün başında belli olacak. Aracımız pazara çıktığında elektrikli araçların fazla yaygınlaşmış olmayacağını öngörebiliyoruz. Dolayısıyla C Segmentinde içten yanmalı araçlarla, özellikle de dizel araçlarla rekabet edeceğiz. Özetle C SUV’un kendi sınıfında Türkiye’deki araçlarla rekabetçi olacak bir fiyatla piyasaya çıkacağını söyleyebilirim" dedi.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş'tan açıklama geldi... ile ilgili etiketler Yerli otomobil TOGG gürcan karakaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.