TOFD Başkanı Ramazan Baş koronaya yenildi

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Başkanı Ramazan Baş’ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Yıllarca omurilik felçlisi insanlar için mücadele veren Baş'ın vefatı büyük üzüntüye neden oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

“Kamu Yararına Çalışan Dernek” statüsünde hizmet veren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin Başkanlığını yürüten Ramazan Baş’ın yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayanı kaybettiği öğrenildi.

Bakırköy’de bir önceki dönem, AK Parti Meclis Üyeliği de yapan Ramazan Baş’ın ölümü büyük üzüntü yarattı.

Sinoplu olan Baş, öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik engellilerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal ve uluslararası alanlarda çalışmalar yapan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)’nin, genel başkanlığını yapıyordu.

TOFD Başkanı Ramazan Baş koronaya yenildi

19 YAŞINDA DENİZE ATLADIKTAN SONRA FELÇ OLDU!

Başkan Ramazan Baş, açıklamalarında daha 19 yaşındayken Kumburgaz’da her zaman denize girdiği iskeleden balıklama atladığını ve denizin çekilmesinden dolayı kuma çakılarak felç kaldığını söylemişti.

Baş, katıldığı programlarda yaptığı konuşmalarda sık sık “Derinliğini bilmediğiniz suya atlamayın!” öğüdünde bulunuyordu.

TOFD Başkanı Ramazan Baş koronaya yenildi ile ilgili etiketler omurulik felçlileri dernek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.