TOBB ve Yemeksepeti'den restoranlara destek kampanyası!

TOBB ve Yemeksepeti Türkiye’nin bu zorlu günlerinde sadece paket servis ile işlerini yürütmeye çalışan restoranlara destek olabilmek için kullanıcılarının da katılımıyla bir kampanya düzenliyor.

Paylaşılan bilgilere göre Yemeksepeti, Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı “E-ticaret olarak KOBİ’lerin Yanındayız” kampanyasına, TOBB’un katkılarıyla “Kazandıran Restoran Destek Çeki” projesi ile destek verecek .TOBB iş birliği ile düzenlenen kampanyada Yemeksepeti kullanıcıları belirli miktarlardaki “Kazandıran Restoran Destek Çeki” satın alarak, bu çekleri favori restoranlarında daha sonra kullanabilecekler.

“Kazandıran Restoran Destek Çeki” kampanyası sayesinde restoranlar, daha sonra karşılığını kullanıcılara yemekle ödeyebilecekleri bir finansman sağlayacaklar.

Konu ile ilgili açıklamalarda da bulunan Yemeksepeti CEO’su Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından kampanyaya ilişkin şu bilgileri paylaştı;

''Koronadan en çok etkilenen sektörlerden restoranlara, TOBB ve yemeksepeti işbirliğiyle orijinal bir kampanya. Restoranlar iki ay sonra vereceğiniz sipariş için indirimli çek satarak nakit akışı problemini çözüyor. Restoran kapanırsa da zararı biz üstleniyoruz. Emeksepeti. Tabii ki yemeksepeti bu siparişlerden hiçbir kesinti, komisyon vs. almıyor.''

TOBB ve Yemeksepeti'den restoranlara destek kampanyası! ile ilgili etiketler TOBB Yemeksepeti restoran
GÜNÜN VİDEOSU

Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacıyı protesto etti! Mimikleriyle işte böyle tiye aldı...

Eurovision basın toplantısında Yunanistan'ı temsil eden şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti.