TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan bankalara kredi çağrısı: Şikayetler artıyor!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Twitter hesabından bankalara, kredilere erişim sorunu hakkında çağrıda bulundu. Hisarcıklıoğlu, ", "Banka kredilerine ulaşmak zorlaştı. Türkiye’nin her il ve ilçesinden bankalara yönelik şikayetler artıyor. Bankaları daha duyarlı ve yapıcı olmaya davet ediyorum." dedi.

Son dönemde finansmana erişim problemi üretici ve ihracatçılar tarafından sıkça dile getiriliyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da krediye erişim sorununa bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

"KREDİ TALEPLERİ KARŞILANMIYOR. DAHA YAPICI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu tweet'inde, "Banka kredilerine ulaşmak zorlaştı. Türkiye’nin her il ve ilçesinden bankalara yönelik şikayetler artıyor. Firmaların kredi talepleri karşılanmıyor veya çok yüksek maliyetler çıkarılıyor. Üretim, istihdam, yatırım için bankaları daha duyarlı ve yapıcı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan bankalara kredi çağrısı: Şikayetler artıyor! ile ilgili etiketler TOBB kredi Banka başkan hisarcıklıoğlu çağrı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.