TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan asgari ücret değerlendimesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük asgari ücretin 4 bin 253 TL olacağını duyurmuştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan asgari ücret değerlendirmesi geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "4 bin 253 TL net asgari ücret hayırlı olsun. Ülkemizin üretim gücünün korunması için ilave tedbirlerin alınmasını bekliyoruz” dedi.

Twitter’daki hesabından yaptığı açıklamada yeni asgari ücreti değerlendiren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "4 bin 253 TL net asgari ücret hayırlı olsun. Taleplerimiz arasında yer alan tüm çalışanların ücretlerinden asgari ücrete tekabül eden kısmının Gelir ve Damga Vergisi’nden muaf tutulması olumlu olmuştur. Ülkemizin üretim gücünün korunması için ilave tedbirlerin alınmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan asgari ücret değerlendimesi ile ilgili etiketler TOBB Rifat Hisarcıklıoğlu asgari ücret TOBB Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.