TMSF Kurulu ve TPAO Genel Müdürlüğü'ne atama kararları Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurulu ve Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü’nde (TPAO) atamalar yapıldı. Atama kararları Resmi Gazete'nin 23 Temmuz 2022 tarihli sayısında yer aldı.

Bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin 23 Temmuz 2022 tarihli sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre; Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kurulu İkinci Başkanlığına Fatih Sultan Mehmet Yıldırım, üyeliğine de Halil İbrahim Akyıldız ile Adnan Gün atandı.

Bunun yanı sıra Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü’nde (TPAO) açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Edip Müyesseroğlu getirildi.

TMSF Kurulu ve TPAO Genel Müdürlüğü'ne atama kararları Resmi Gazete’de

 

TMSF Kurulu ve TPAO Genel Müdürlüğü'ne atama kararları Resmi Gazete’de ile ilgili etiketler TMSF TPAO Cumhurbaşkanı Erdoğan atama Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu türkiye petrolleri anonim ortaklığı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.