TMSF, İstanbul'daki dev arsanın satışı için ihale açtı

TMSF, İstanbul Yenibosna'da bulunan 3 bin 436 metrekarelik dev arsanın satışı için ihale açtı. kapalı zarf ve açık arttırma usülleriyle yapılacak ihalede muhammen bedel 35 milyon 170 bin lira olarak belirlendi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul’da Bahçelievler’in Yenibosna semtinde bulundan 3436 metrekarelik arsanın satışı için ihale düzenliyor. Satışa konu olan arsanın üzerinde ise depolama alanı gibi taşınmazlar bulunuyor.

TMSF, İstanbul'daki dev arsanın satışı için ihale açtı

TMSF’NİN İHALE DÜZENLEDİĞİ DEV ARSA NEREDE?

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Fon'un kayyum olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ kapsamında oluşturulan Naksan Plastik Yenibosna Gayrimenkulü Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi.

Söz konusu bütünlüğün kapsamı, Yenibosna'da bulunan 3 bin 436,32 metrekarelik taşınmaz ile muhdesatından oluşuyor.

Arsanın bulunduğu konum Basın Ekspres Yolu olarak da bilinen 0-7 yoluna ve kavşağına çok yakın konumda bulunuyor.

TMSF İHALESİ NASIL YAPILACAK?

Muhammen bedeli 35 milyon 170 bin lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 30 Haziran saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilec

TMSF, İstanbul'daki dev arsanın satışı için ihale açtı ile ilgili etiketler TMSF İstanbul ihale Bahçelievler Yenibosna arsa ihale şartı fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.