TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı

TMSF, Adnan Oktar'ın silahlı suç örgütü şirketlerine ait taşınabilir malları satışa çıkardı. Satışa çıkarılan mallar arasında dünyaca ünlü markaların ceketleri, pantolonları, kravatları, antika mobilyalar ve heykeller bulunuyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü şirketlerine ait menkul malları satışa çıkardı. Eşyalar 8 Temmuz’da ihaleyle satılacak. TMSF tarafından yapılan duyuruda menkul malların her bir şirket bazında topluca satılacağı açıklandı.

TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı

ANTİKA MOBİLYALAR, HEYKELLER

Malların markası, modeli, adedi, birim fiyatı tek tek sıralandı. Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları gömlekleri, antika mobilyalar, vazolar heykeller bulunuyor.

TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı - Resim : 2

ÜNLÜ MARKALAR DİKKAT ÇEKİYOR

Sözcü gazetesinden Yusuf Demir'in haberine göre, listede Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties, Versace, Dufy kravatlar bulunuyor. Listede spor ayakkabısı dahi var.

7 TEMMUZ’A KADAR TEKLİF ALINACAK

Tekliflerin ihale gününden bir önceki iş günü olan 07 Temmuz 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun İstanbul’daki binasına verilebilecek.

TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı - Resim : 3

TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı - Resim : 4

TMSF, Adnan Oktar'ın mallarını satışa çıkardı ile ilgili etiketler Adnan Oktar TMSF bilgisayar satış menkul heykel mobilya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.