TMSF, 4 şirketi tekrar satışa çıkardı

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanlara göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), daha önce 6 Ağustos'ta satışa çıkardığı Naksan Plastik, Nakpilsa, Royal ve Atlas Halı ve BCF 1'yeniden satışa çıkardı.

Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu, fondaki varlıkların satış sürecine devam ediyor.

Fon'un kayyumunda bulunan, Naksan Plastik, Nakpilsa, Royal ve Atlas Halı ve BCF1'in satış ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yayımlanan ilanlara göre Naksan Plastik için muhammen bedel 1,13 milyar TL olarak belirlendi. Nakpilsa'nın bedeli 315 milyon TL, Royal ve Atlas Halı'nın 353 milyon TL, BCF 1'in muhammen bedeli ise 87,5 milyon TL olarak açıklandı.

Eylül ayı sonunda yaptıpğı açıklamada TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, söz konusu varlıkların ihale sürecinin yakında başlayacağını belirtmişti. Gülal, Naksan Plastik ile ilgili olarak yerli ve yabancı talebinin olduğunu belirtmişti.

ŞU ANDA 810 ŞİRKET BULUNUYOR

Eylül sonu itibariyle TMSF kayyumunda 810 şirket bulunuyor. 30 Haziran 2020 itibarıyla fonda yer alan şirketlerin öz kaynak büyüklüğü 26,7 milyar lirayı bulurken şirketlerin aktif büyüklüğü ise 63,4 milyar lira.

TMSF kayyumuyla yönetilen şirketlerin toplam çalışan sayıları da 40 binin üzerinde.

TMSF, 4 şirketi tekrar satışa çıkardı ile ilgili etiketler Resmi Gazete TMSF Şirket satış
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.