TMO'dan 5 L Rafine Ayçiçek Yağında KDV indirimi rekora gidiyor! İşte 17 Şubat TMO sıvı yağ fiyatları!

Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) 5 lt Rafine Ayçiçek Ayçiçek Yağında son açıklanan %7’lik KDV indirimi sonrasında vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. KDV indirimiyle beraber TMO’da 5 lt Ayçiçek Yağı fiyatı 92.50 TL’ye kadar düşüyor. İşte 16 Şubat TMO güncel sıvı yağ fiyatları listesi…

A101, BİM ve ŞOK zincir marketlerdeki 5 lt Ayçiçek Yağı fiyatları 109 TL’den satılırken KDV indirimi öncesinde bu rakam 120 TL’ye kadar çıkmıştı. 5 litrelik Ayçiçek Yağı fiyatları KDV indirimiyle 111 TL’ye kadar çekilirken alım gücünde giderek zorlanan vatandaşlar bu fiyat oyununa büyük tepki gösterdi.

Ayçiçek Yağı fiyatlarındaki bu dengesizlikle beraber büyük bir indirim yapan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 5 lt Rafine Ayçiçek Yağı fiyatını 99 TL’den satışa sunmuştu. Ancak %7’lik KDV indirimi sonrasında TMO’dan bir çılgın indirim daha geldi.

TMO'dan 5 L Rafine Ayçiçek Yağında KDV indirimi rekora gidiyor! İşte 17 Şubat TMO sıvı yağ fiyatları!

Vatandaşlar ucuz Ayçiçek Yağı almak adına marketler önünde uzun kuyruklar oluştururken TMO’dan Ayçiçek Yağında 6.50 TL’lik çılgın bir indirim geldi. Litresi 20 TL’ye kadar düşen Ayçiçek Yağı TMO’da KDV’de yapılan %7’lik indirimin sonrasında 92.50 TL’den satışa çıkarıldığı öğrenildi.

TMO 5 lt Rafine Ayçiçek Yağının yeni ve güncel fiyatı ile TMO ofislerinde, PTT AVM ve Tarım Kredi Kooperatiflerinde satışa sunulduğu kaydedildi.

TMO'dan 5 L Rafine Ayçiçek Yağında KDV indirimi rekora gidiyor! İşte 17 Şubat TMO sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler TMO Toprak Mahsulleri Ofisi ayçiçek yağı sıvı yağ fiyatları ayçiçek yağı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.