TJK 9 Ocak 2022 Adana at yarışı sonuçları! Pazar Adana altılı ganyan sonuçları

TJK 9 Ocak 2022 Adana at yarışı sonuçları merak ediliyor. Yeşiloba Hipodromu'ndaki 5. yarış gününde Adana altılı ganyan sonuçları yakından takip ediliyor. İşte 9 Ocak Adana ikili, üçlü, dörtlü, beşli, altılı ganyan sonuçları…

Yeşiloba Hipodromu’nda 9 Ocak 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Adana at yarışı programında dereceye giren atlarla beraber ikili, üçlü, dörtlü, beşli, altılı ganyan sonuçları da anlık olarak içeriğimizde yer alacak.

8 koşuluk TJK Adana at yarışı programında 6’lı ganyan heyecanı 3. koşudan, 5’li ganyan 4. koşudan, 4’lü ganyan 5. koşudan, 3’lü ganyan ise 6. koşudan başlayacak.

9 Ocak 2022 Adana At Yarışı Sonuçları

9 Ocak Adana altılı ganyan sonuçları anlık olarak burada yer alacak. Adana Yeşiloba Hipodromu’ndaki ilk koşu saat 17.45'de başlayacak.

TJK 9 Ocak 2022 Adana at yarışı sonuçları! Pazar Adana altılı ganyan sonuçları ile ilgili etiketler Adana tjk At yarışı sonuçları Altılı ganyan sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.