TJK 7 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları

TJK 7 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları burada. Kocaeli 2. yarış günü olan Kartepe Hipodromu’nda gerçekleşecek 7 Ocak 2022 Kocaeli TJK at yarışı sonuçları haberimizde olacak.

Kocaeli Kartepe Hipodromu’nda 7 Ocak 2022 Cuma günü gerçekleşecek olan Kocaeli at yarışı programında dereceye giren atlarla birlikte ikili, üçlü ve altılı ganyan sonuçları anlık olarak içeriğimizde yer alacak.

8 koşuluk TJK Kocaeli at yarışı programında 6’lı ganyan heyecanı 3. koşudan, 5’li ganyan 4. koşudan, 4’lü ganyan 5. koşudan, 3’lü ganyan ise 6. koşudan başlayacak.

7 Ocak 2022 TJK Kocaeli At Yarışı Bülteni

7 Ocak Koaceli at yarışı programı için tıklayınız

Koaceli Kartepe Hipodromu'nda ilk koşu saat 14.30’da başlayacaktır.

TJK 7 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları ile ilgili etiketler Kocaeli tjk At yarışı sonuçları Altılı ganyan sonuçları At yarışı bülteni
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.