TJK 4 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları

TJK 4 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları burada. Kocaeli 1. yarış günü olan Kartepe Hipodromu’nda gerçekleşecek 4 Ocak 2022 Kocaeli TJK at yarışı sonuçları haberimizde olacak.

Kocaeli Kartepe Hipodromu’nda 4 Ocak 2022 Salı günü gerçekleşecek olan Koaceli at yarışı programında dereceye giren atlarla birlikte ikili, üçlü ve altılı ganyan sonuçları anlık olarak içeriğimizde yer alacak.

7 koşuluk TJK Kocaeli at yarışı programında 6’lı ganyan heyecanı 2. koşudan, 5’li ganyan 3. koşudan, 4’lü ganyan 4. koşudan, 3’lü ganyan ise 5. koşudan başlayacak.

4 Ocak 2022 TJK Kocaeli At Yarışı Bülteni

4 Ocak Koaceli at yarışı programı için tıklayınız

Koaceli Kartepe Hipodromu'nda ilk koşu saat 18.30’da başlayacaktır.

TJK 4 Ocak 2022 Kocaeli at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları ile ilgili etiketler Kocaeli tjk At yarışı bülteni At yarışı sonuçları Altılı ganyan sonuçları altılı ganyan bülteni Karetepe Hipodromu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.