Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın kızını kurtarma çalışmaları sürüyor

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın Hatay'da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'i kurtarma çalışmaları sürüyor. Aydın'ın eski eşi Elif Torun Öneren'den ise güzel haber geldi. Öneren enkazdan çıkarıldı.

Tiyatro oyuncusu Orhan Aydın, Hatay’da yaşayan kızının ve eski eşinin evlerinin yıkıldığını, enkaz altında olduklarını söyleyerek yardım istemişti. Eski eşi ve kızının bulunduğu bölgenin adresini de veren Orhan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: ''Eylem Şafak Aydın Yetiş(kızım), Elif Torun Öneren(annesi) Ayşe fitnat hanım Cad 5 numara.. Hatay.. Merkez.. EV YIKILMIŞ KIZIM ve ANNESİ ENKAZIN ALTINDALAR.. İMDATTTT..''


Saatler sonra Elif Torun Öneren'den güzel haber geldi. Öneren'in enkaz altından çıkarıldığı, kızı Eylem Aydın'ı kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Orhan Aydın, ''Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış.. sıra kızımda.. (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. BİZİ YANLIZCA DAYANIŞMA KURTARIR.'' dedi.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın kızını kurtarma çalışmaları sürüyor - Resim : 2


Tiyatro sanatçısı Aydın son paylaşımında ise ''KIZIM ENKAZDAN SES VERİYORMUŞ DESTEK OLUN CANLAR.. LÜTFENN…'' ifadelerini kullandı.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın kızını kurtarma çalışmaları sürüyor - Resim : 3

 

 

 

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın'ın kızını kurtarma çalışmaları sürüyor ile ilgili etiketler Orhan Aydın deprem Hatay Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.