Tivibu üyeliği ne kadar? Nasıl olunur? Tivibu paket fiyatları ne kadar?

Tivibu üyeliği ne kadar? Tivibu müşterilerinin en sık karşılaştığı sorunlardan bazıları, Tivibu'nun aboneliğinin, şikâyetlerin ve önerilerin başlatılması ve çözüme ulaştırılmasıdır. Üyelik işlemlerinin nereden yapılacağı ise başka merak unsuru olan konudur. Tivibu üyeliği hakkında bilgi almak isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Tivibu üyeliği ne kadar? Nasıl olunur? Tivibu paket fiyatları ne kadar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Tivibu üyeliği ne kadar? Üyelik işlemlerinin nereden yapılacağı ise başka merak unsuru olan konudur. Tivibu üyeliği hakkında bilgi almak isteyenler araştırma yapmaya başladı. Tivibu müşterilerinin en sık karşılaştığı sorunlardan bazıları, Tivibu'nun aboneliğinin, şikâyetlerin ve önerilerin başlatılması ve çözüme ulaştırılmasıdır. İşte Tivibu üyeliği ne kadar? Nasıl olunur? Tivibu paket fiyatları ne kadar? Merak edilen detaylar haberimizde...

1.Kampanyadan Kimler Faydalanabilir?

Kampanyadan yalnızca yeni Tivibu Uydu ve Ev müşterilerimiz faydalanabilir.

2. Kampanya Hangi Paketler İçin Geçerlidir?

Tivibu Net Fiyat Kampanyası aşağıdaki paketler için geçerlidir.

Tivibu Uydu Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı(KDV Dahil) Kampanyalı Paket Fiyatı (KDV Dahil) İndirim Tutarı

Taahhüt Süresi Aktivasyon Ücreti x 24 Ay

Aile Paketi 39 TL 19,90 TL 19,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Sinema Paketi 49 TL 25,90 TL 23,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Süper Paketi 78 TL 35,90 TL 42,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Tivibu Ev (IPTV) Paketleri:

Paket İsmi Tarife Fiyatı(KDV Dahil) Kampanyalı Paket Fiyatı (KDV Dahil) İndirim Tutarı

Taahhüt Süresi Aktivasyon Ücreti x 24 Ay

Aile Paketi 39 TL 23,90 TL 15,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Sinema Paketi 49 TL 29,90 TL 19,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Süper Paketi 78 TL 35,90 TL 42,10 TL 24 Ay 1,5 TL

Tarife Fiyatı ve Kampanyalı fiyatlara aylık 3 TL olan Cihaz Kullanım Bedeli dahildir.

Tivibu Ev için, HD paketlerin tarife ücretleri belirtilen tarife ücretine ek +5 TL’dir.

Belirlenen fiyatlara %18 KDV ve %7,5 ÖİV dahildir.

Kampanya sonrası yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır.

Aktivasyon Ücreti 24 ay boyunca ayda 1,5 TL olacak şekilde faturaya eklenecektir.

3. Hediyeler

Kampanya dahilindeki Tivibu Aile Paketi ve Tivibu Sinema Paketi abonelerine Tivibu Go Sinema Paketi, Tivibu Süper Paket abonelerine de Tivibu Go Süper Paketi hediye olarak verilmektedir. Kurulum ücreti alınmayacaktır.

4. Geçerli Olduğu Tarihler

Kampanya 31.03.2020 tarihine kadar geçerlidir.

5. İlgili Taahhüt Bilgisi

Kampanya taahhüt süresi 24 aydır.

6. Kurulum Hizmeti

Kampanya kapsamında Tivibu Ev iç kurulum ücreti alınmayacaktır.

Tivibu Uydu kurulumunun kurulum ekipleri tarafından yapılması istenirse, iç kurulum ücreti peşin veya 24 ay taksitli seçenekleri ile 84 TL olarak alınmaktadır.

Türk Telekom ofis veya bayilerinden uydu alıcısı ve kutusunun teslim alınarak iç kurulumun müşterinin kendisi tarafından yapılması durumunda ücret alınmamaktadır. Self kurulum hizmeti belirli Türk Telekom mağaza ve ofislerinde yapılmaktadır.
Çağrı Merkezinden kargo ile talep edilmesi durumunda ise iç kurulum bedeli 48 TL peşin veya 24 ay taksitle sunulacaktır.

Müşteri ihtiyaç ve talebine bağlı Dış Kurulum 132 TL (11 TL * 12 ay) olarak faturaya yansıtılacaktır.

7. Aktivasyon Hizmeti

Aktivasyon Ücreti, Tivibu Ev ve Uydu Platform Hizmetine erişimin sağlanabilmesi için yapılan teknik aktivasyon işlemi nedeni ile Abone’ye yansıtılan tutardır. Kampanya kapsamında yeni aboneliklerde aktivasyon bedeli, ayda 1,5 TL olarak 24 ay taksitle faturaya yansıtılacaktır.

8. Ek Bilgiler

Cihazlar hakkında

Cihaz kullanım bedeli olan aylık 3 TL paket fiyatına dahildir. Cihazların mülkiyeti TTNET’e aittir. Abonelik iptali halinde cihazların eksiksiz olarak iade edilmesi gerekmektedir.

Üyelik geçişleri hakkında

Kampanyaya giriş yapılan paketin ücret olarak altına inmemek koşuluyla geçişe açık paketlere geçiş yapılabilecektir. Elde edilen indirim bedeli geçiş tarihinden itibaren yeni pakete göre hesaplanacaktır. Spor içeriği sadece Süper Pakette yer almaktadır ve Süper Pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamayacaktır. Aksi paket geçişleri taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilecektir.

Film kiralama hizmeti hakkında

Kampanya süresince, varsa Seç İzle seçeneklerine ve Tivibu kanallarına ücretsiz olarak ulaşılabilecektir. Varsa Kırmızı Halı klasöründen kiralanan içeriklerin ücretleri faturaya yansıtılacaktır.

İptal hakkında

Üyelik iptali ve/veya kampanyadan çıkılması halinde; taahhütte bulunulan tarihten itibaren iptal dönemine kadar kampanya kapsamında sağlanan tüm indirim ve faydalar toplanarak, taahhüt kapsamında henüz tahsil edilmemiş hizmet bedellerinin toplamı ile karşılaştırılacak, düşük olan tutar faturaya yansıtılacaktır. Ek olarak (varsa) aktivasyon/Tivibu Kurulum ücreti, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, (varsa) geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve (varsa) tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir.

9.Tivibu Ev ve Tivibu Uydu Platform hizmeti nedir?

Tivibu Ev, internet abonelikleri (adsl, yalın internet, vdsl) üzerinden sağlanan hızlı internet bağlantısı sayesinde Tivibu Kutusu (stb) ile müşterilere ulaştırılan televizyon hizmetidir.
Bu hizmetle, bilinen ulusal kanalların TV yayınlarına ek olarak, özel kanallarla zenginleştirilmiş yayınlar sunulmaktadır. Bu yayınları durdurma, geri alma, seçilmiş programları 1 hafta içerisinde tekrar izleme gibi kontrolün yüzde yüz kullanıcıda olduğu özellikler müşteriye sunulmaktadır. Yerli ve yabancı film, dizi, müzik klibi, program, belgesel gibi yayınlar ve altyapısı elverişli olan abonelere HD yayınlar sunulmaktadır.

Tivibu Uydu, Türksat sinyali üzerinden Tivibu uydu alıcısıyla müşterilere ulaştırılan yayın platformudur.

Bu hizmetle, Tivibu’daki şifreli olan yerli ve yabancı sinema, belgesel, dizi, spor, müzik kanalların yanı sıra Türksat uydusunda bulunan tüm TV yayınları izlenebilmektedir.
Ayrıca Tivibu uydu alıcısını Ethernet kablo ile İnternete bağlayıp Tivibu Go/Smart TV uygulamasına tek şifre ile giriş yapıp Tekrar İzle, Seç İzle gibi özellikler kullanılabilir.

Tivibu üyeliği ne kadar? Nasıl olunur? Tivibu paket fiyatları ne kadar? ile ilgili etiketler Türk Telekom tivibu üyelik satış müşteri hizmetleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.