Titanların Öfkesi filmi konusu nedir? İşte Titanların Öfkesi oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Titanların Öfkesi filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Titanların Öfkesi filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Titanların Öfkesi filmi konusu nedir? İşte Titanların Öfkesi oyuncuları!

Titanların Öfkesi filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Titanların Öfkesi filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Titanların Öfkesi filmi konusu nedir? İşte Titanların Öfkesi oyuncuları!

TİTANLARIN ÖFKESİ FİLMİNİN KONUSU

Zeus yarı insan yarı tanrı oğlu Perseus, canavar Kraken'i destansı bir şekilde alt ettikten 10 yıl sonra daha sakin bir hayat sürdürmek ve 10 yaşındaki oğlu Helius'a bakmak için bir balıkçı kasabasına yerleşir. Fakat bu arada Tanrılar ve Titanlar arasındaki güç yarışı gittikçe kızışmaktadır. Tanrılar Zeus, Hades ve Poseidon, vahşi ve zalim Titan babaları Kronos'u yıllar önce Tartarus'un bekçiliğini yaptığı yer altına göndermişlerdir. Fakat şimdi Tanrılar, Zeus'a karşı Kronos ile birleşerek onun yenilmez ve sonsuz güçlerine meydan okumaya hazırlanırlar.

TİTANLARIN ÖFKESİ OYUNCULARI

Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Édgar Ramírez

Titanların Öfkesi filmi konusu nedir? İşte Titanların Öfkesi oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.