Tiryakilere ikinci darbe! Bir marka daha zam yaptı! İşte güncel sigara fiyatları...

Dün Philip Morris sigaralarına gelen yüzde 6.25'lik zammın ardından R.J Reynolds Tobacco da fiyat artışına gitti. Zammın ardından R.J Reynolds Tobacco'ya ait 15 TL olan sigaralar 16 TL olurken, 16 TL olan sigaralar ise 17 TL oldu. İşte zamlı güncel sigara fiyatları...

Türkiye Tekel Bayiler Başkanı Özgür Aybaş dün Philip Morris sigaraları fiyatlarına 1 TL zam geldiği duyurmuştu. 

 Listeye göre Philip Morris sigaralarında 16 TL olan sigaralar, 17; 17 TL olan sigaralar 18; 18 TL olan sigaralar 19 lira oldu.

BİR GRUP DAHA FİYATLARI ARTIRDI

Zam bir şirket tarafından yapılırken diğer üreticilerin de fiyat artışına gidip gitmeyeceği enflasyon açısından takip edilirken, başka şirket tarafından da bazı sigara gruplarına zam geldi.

 

İŞTE GÜNCEL ZAMLI SİGARA FİYATLARI LİSTESİ

Grubun 2 sigarasına 2 lira zam gelirken, diğer sigaralar ise 1 lira zamlandı. 16 TL olan iki farklı sigaranın paketi 18 TL'ye çıktı. 14.50 lira olan sigaralar 15.50 lira, 15 lira olan sigaralar 16, 16 lira olan sigaralar ise 17 lira oldu. Grubun sattığı en pahalı tütün ürünü 18 lira olurken, en ucuz sigara 15.50 lira oldu.

 

Tiryakilere ikinci darbe! Bir marka daha zam yaptı! İşte güncel sigara fiyatları... ile ilgili etiketler sigara zam güncel fiyat R.J Reynolds Tobacco
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.