TIR'ın çarptığı vinçteki işçiler metrelerce yüksekten otoyola savruldu

Rusya'da gerçekleşen korkunç kazada otoyolda çalışan vinçteki 2 işçi tırın vince çarpması sonucu kontrolsüzce taklalar atarak yola savruldu. İşçilerden 1’i hayatını kaybederken, diğeri ise ağır yaralandı.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki Dmitrovsky Otoyolu üzerindeki radar ve güvenlik kameralarının bağlı olduğu platformda çalışma başlatıldı.

KORKUNÇ KAZA

Yol kenarına park eden vinçle platforma çıkarılan 2 işçi çalıştığı sırada bir tır vince çarptı. Güvenlik önlemlerinin neredeyse hiç alınmadığı kazada işçilerden biri seyir halindeki otomobilin üstüne diğeri ise otoyola düştü.

Kazadan sonra olay yerine gelen ambulans ile işçiler hastaneye sevk edildi.

BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ İSE AĞIR YARALI

İşçilerden birinin ambulansta hayatını kaybettiği belirtilirken, diğer işçinin ise ağır yaralı olarak tedavi altında alındığı aktarıldı. Yaşanan kaza ile ilgili Moskova Bölge Savcılığı soruşturma başlatırken, tır sürücüsü ve vinç operatörünün ise ifadelerinin alınacağı açıklandı.

TIR'ın çarptığı vinçteki işçiler metrelerce yüksekten otoyola savruldu ile ilgili etiketler Rusya TIR vinç düştü adam yola

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.