Tire'de çıkan orman yangını söndürüldü

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen orman yangınına itfaiye ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti. Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

İzmir’in Tire ilçesinde meydana gelen orman yangını, itfaiye ekiplerinin ve vatandaşların müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü.

Yangın, dün akşam saatlerinde Karateke köyü yakınlarında bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Çam ağaçları ile kaplı ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Tire'de çıkan orman yangını söndürüldü

İhbar üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin yanı sıra Tire ve Bayındır Orman İşletme şefliklerine bağlı arazözler sevk edildi. Ekiplerin ve vatandaşların müdahalelere sonucu alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Tire'de çıkan orman yangını söndürüldü - Resim : 2

Tire'de çıkan orman yangını söndürüldü ile ilgili etiketler İzmir Tire Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.