TIR'da bulunan 39 cesetle ilgili yeni gelişme

İngiltere'yi sarsan TIR'da 39 ceset bulunması olayıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. TIR'ın şoförü 22 yaşındaki Eamonn Harrison tutuklandı.

İngiltere'de bir TIR'da 39 ceset bulunması olayı dünyanın gündemine oturmuştu. Olay hala gizemini korurken bugün yeni bir gelişme yaşandı.

Dehşet veren Olayın ardından İrlanda'nın başkenti Dublin'de gözaltına alınan 22 yaşındaki Eamonn Harrison, mahkemeye çıkarıldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

39 kişiyi öldürme, insan kaçakçılığı, göç yasalarını ihlal ve para aklama dahil toplam 41 suç yönetilen Harrison, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece tutuklu sayısı 2 oldu.

İngiltere'nin iadesini istediği Harrison'un, söz konusu TIR'ı Belçika'daki limana götüren kişi olduğu öne sürüldü.

Tutuklama kararı, olayı soruşturan Essex bölgesi polisinin 2 İrlandalı şüpheliye teslim olmaları için doğrudan çağrı yapmasının ardından geldi.

KARDEŞLER ARANIYOR

Polis, Ronan Hughes (40) ve Christopher Hughes (34) kardeşlerin "cinayet" ve "insan kaçakçılığı" suçlamasıyla arandığını duyurdu.

TIR'da bulunan 39 cesetle ilgili yeni gelişme ile ilgili etiketler İngiltere Ceset TIR
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.