Tır, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı: 3 ölü, 18 yaralı

Gaziantep'te, otoyolda arıza yapan minibüse seyir halindeki tır arkadan çarptı. Kazada 3 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerine doğru Gaziantep-Şanlıurfa otoyolu Kuzey Gişeleri yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıurfa istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan ve yabancı uyruklu tarım işçisi taşıyan 01 MA 6902 plakalı minibüs seyir halindeyken arıza yapınca orta şeritte durmak zorunda kaldı. Durduktan sonra otoyolun emniyet şeridine geçmek için geri manevra yapan minibüse arkadan gelen 27 VG 460 plakalı tır çarptı.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 18 KİŞİ YARALANDI

Çarpma sonucu savrulan minibüs ve tır orta refüjde durabildi. Kaza sonucu otoyolda can pazarı yaşanırken, durum polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüs içerisinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkarmak için uzun uğraş verdi.

Tır, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı: 3 ölü, 18 yaralı

Kaza sırasında minibüsün içerisinde bulunan 21 kişiden 3'ü tır ile minibüs arasında sıkışarak hayatını kaybederken, diğer 18 kişiden ise yaralandı. Yaralılardan 3'nün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı.

Tır, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı: 3 ölü, 18 yaralı - Resim : 2

Tır, tarım işçilerini taşıyan minibüse çarptı: 3 ölü, 18 yaralı ile ilgili etiketler Gaziantep kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.