Tır köprüden düştü! Araçta bulunan 3 kişi diri diri yandı

Niğde-Adana otoyolunda seyir halindeki bir tır köprüden düştü. Alev alev yanan tırın içindeki iki kişi olay yerinde feci şekilde can verdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Korkunç kaza, Niğde-Adana Otoyolu Eminlik gişelerinde yaşandı. Niğde-Adana otoyolunda seyir halinde olan Halil Aytekin yönetimindeki 27 AAG 932 plakalı et yüklü tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Eminlik gişelerinde bulunan köprülü kavşaktan aşağı düştü.

Tır köprüden düştü! Araçta bulunan 3 kişi diri diri yandı

Düşme sonucu alev alan tır küle döndü. Niğde Belediyesi İtfaiye ekipleri, AFAD, 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yanan tırı söndürdükten sonra inceleme yapan polis olay yeri inceleme ekipleri sürücü Halil Aytekin, yolcu olarak bulunan Kenan Koçsoy'un olay yerinde öldüğünü belirledi.

Tır köprüden düştü! Araçta bulunan 3 kişi diri diri yandı - Resim : 2

Tırda yolcu olan Abdullah Alkan ise ağır yaralandı. Yaralı Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otoyol ekipleri kapanan kavşağı açmaya çalışıyor. Kaza ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.

İHA

Tır köprüden düştü! Araçta bulunan 3 kişi diri diri yandı ile ilgili etiketler Niğde TIR Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.