Tipi EDHO'ya neden veda ettiğini açıkladı!

Savaş Özdemir'in Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri diziye veda etti. Bu vedanın arkasındaki asıl gerçeği ise ünlü sanatçı açıkladı. Hızır Çarkırbeyli'nin en yakın arkadaşlarından olan Tipi Macit oğlu Rıdvan'ın hedefi oldu.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Rıdvan'ın kardeşi Macit'i boğarak öldüren Tipi düşmanlarının bir numaralı hedefi haline gelmişti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tipi'si Savaş Özdemir de diziden ayrıldı. Tipi mezarlıkta kurulan bir tuzak sonucu öldürüldü.

Savaş Özdemir'de Tipi karakterinin vedasının ardından ilk kez konuştu.

Savaş Özdemir kimdir? Savaş Özdemir nereli ve kaç yaşında? - Magazin  haberleri

Öte yandan Savaş Özdemir diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Özdemir veda mesajında şunları söyledi: “Hiç bırakmak istemediler ve inanın, benim içinde çok zor oldu Tipi’yle vedalaşmak. Onu çok uzun bir zaman bedenimde konuk ettim kendi hayat hikayemden çok şey verdim. Fakat artık yorgundum.”

 

Tipi EDHO'ya neden veda ettiğini açıkladı! ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tipi savaş özdemir EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.