Tıp şehidi doktor Taşçıoğlu’nun evladından duygu dolu kutlama

Koronavirüs ile mücadele devam ederken salgın hastalığa yakalanması sonucu yaşamını yitiren ilk tıp şehidi Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun oğlu Onur, Babalar günü yaklaşırken yürek burkan paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından babası için, “Mimoza Çiçeği” adlı şarkının sözlerine yer verdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Halen binlerce doktor ve sağlık görevlilerinin koronavirüse karşı mücadeleleri sürüyor. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Öğretim üyesi Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu, salgın hastalığın Türkiye’ye ilk geldiği günlerde hastaları muayene ve tedavi ediyordu. Herkes tarafından çok sevilen Prof.Dr.Taşçıoğlu, aldığı yoğun virüs nedeni ile hastalığa yakalanarak hayatını kaybetti. 

ADI HASTANEYE VERİLMİŞTİ

Kendisini bilime adayan ve yıllarca tıp fakültesi öğrencilerini yetiştiren Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu’nun adı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni yapılan Okmeydanı’ndaki Şehir Hastanesi’ne verilmişti. Hastane açılışının ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Haziran ayı sonunda yapılacağı öğrenildi. 

ACILI EVLLATTAN BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI 

Yaklaşan Babalar günü nedeniyle  Onur Taşçıoğlu babası merhum Prof.Dr.Cemil Taşçıoğlu için sosyal medya hesabından duygulu bir mesaj yayınladı. Taşçıoğlu mesajında ünlü Karadenizli sanatçı Volkan Konak’ın söylediği “Mimoza Çiçeği” adlı şarkının sözleri yer aldı. 

Onur Taşçıoğlu’nun babası için yazdığı duygusal mesajda şu ifaler yer aldı; 

“Canımı yoluna koyduğum mimoza çiçeğimsin

Kanatlanıp göğe uçma , uçma sevdicegim

Avcın değilim ki senin , Kaçma sevdiğim

 Yıktın bağlarımı yıktın , mimoza çiçeğimsin

Başkası okşanıp sevilmez , delirme sevdiceğim

Yaktın ciğerimi yaktın, yapma” 

Tıp şehidi doktor Taşçıoğlu’nun evladından duygu dolu kutlama

Tıp şehidi doktor Taşçıoğlu’nun evladından duygu dolu kutlama ile ilgili etiketler Babalar Günü Sosyal Medya Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu oğlu paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.