Tıp öğrencisinin esrarengiz ölümü

Kahramanmaraş'ta 4. sınıf tıp öğrencisi esrarengiz bir şekilde can verdi. Doğum gününü arkadaşları ile kutladıktan sonra yarı yıl tatili için memleketine gitmek için yurttaki odasında valizini hazırlamaya başlayan Vildan Öziş adlı öğrenci bir anda yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Öziş tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Vildan Öziş, cumartesi günü 24. yaş gününü arkadaşları ile birlikte kutladı. 

Daha sonra yarıyıl tatilinde memleketine gitmek için yurttaki odasında valizini hazırlamaya başlayan Öziş bir anda fenalaştı. 

Arkadaşlarının ihbarı üzerine Sütçü İmam Kız Öğrenci Yurduna gelen 112 Acil Sağlık ekipleri 24 yaşındaki tıp öğrencisini KSÜ Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Ancak buradan yapılan müdahalelere rağmen Öziş kurtarılamadı. 

Doğum gününde yaşamını yitiren Öziş'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tıp öğrencisinin esrarengiz ölümü ile ilgili etiketler Kahramanmaraş tıp öğrencisi sütçü imam üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.