Tıp öğrencisi 'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirciye güvenmedi, 200 bin TL'lik soruda verdiği cevapla şoke etti

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv'de ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İser' adlı bilgi yarışmasında, 19 yaşındaki tıp öğrencisi Kerem Dinçsoy'un 200 bin TL'lik soruda yarışmadan geri çekilme kararı alması herkesi şaşırttı. "Hangisi doğru yazılmış ve sözlükte tanımı olan bir kelimedir?” sorusu karşısında kararsız kalan Kerem Dinçsoy bu hamlesiyle programa damga vurdu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv'de izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümünde "Hangisi doğru yazılmış ve sözlükte tanımı olan bir kelimedir?” sorusuna yanıt arayan 19 yaşındaki tıp öğrencisi Kerem Dinçsoy soruda takıldı. Yarışmacı joker hakkını kullanan yarışmacı, seyirciye güvenmeyince yaptığı hamleyle şaşırttı.

kerem-dincsoy-kim-milyoner-olmak-ister

 YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Tıp eğitimi alan 19 yaşındaki Kerem Dinçsoy isimli yarışmacı, 30 bin TL'lik soruyu geçerek barajı aştı. Yarışmacı daha sonra ise 200 bin TL'lik soruda takıldı. Dinçsoy, karşısına çıkan "Hangisi doğru yazılmış ve sözlükte tanımı olan bir kelimedir?” sorusunda kararsız kalınca yarışmadan çekilme kararı aldı.

kerem-dincsoy

YARIŞMADAN 100 BİN TL İLE AYRILDI

Şıklar arasında uzun süre düşünen genç yarışmacı, kararsız kalınca yarışmadan çekilme kararı aldı. Tıp okuyan 19 yaşındaki Kerem, yarışmadan 100 bin TL ile ayrıldı.

kerem-dincsoy-kim-milyoner-olmak-ister-sogan-sorusu

 

 

Tıp öğrencisi 'Kim Milyoner Olmak İster'de seyirciye güvenmedi, 200 bin TL'lik soruda verdiği cevapla şoke etti ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu Kerem Dinçsoy Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.