Timuçin Esen setlere geri döndü!

Koronavirüsü yenen ünlü oyuncu Timuçin Esen, başrolünde oynadığı Hekimoğlu'nun setine geri döndü. Kanal D’nin salı akşamları ekrana gelen dizisi Hekimoğlu’nun kamera arkasından da kareler geldi.

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nun başrol oyuncusu Timuçin Esen geçtiğimiz haftalarda koronavirüse yakalanmıştı.

Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği dizide başrolleri Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay'la paylaşan başarılı oyuncu, hastalığını atlatmasının ardından bu hafta yayınlanacak olan 26. bölümün çekimleri için sete döndü.

Uyumlu ve titiz çalışmasıyla dikkat çeken 'Hekimoğlu'nun set ekibi ve dizinin başrol oyuncusu Timuçin Esen’in kamera arkasındaki çalışmaları da objektife yansıdı.

Timuçin Esen setlere geri döndü!

Dizide hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan tıp dehası 'Ateş Hekimoğlu'nu canlandıran Esen, sette de tüm detaylara hakim ve disiplinli çalışmasıyla ekibe destek oluyor.

'Hekimoğlu' dizisi, yeni bölümüyle 24 Kasım Salı akşamı Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak.

 

 

 

 

 

Timuçin Esen setlere geri döndü! ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Timuçin Esen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.