Timo Werner, Chelsea kabusunda bu yaz uyanacak! Borussia Dortmund Alman yıldızı istiyor

2020 yazında RB Leipzig'den 53 milyon euro bonservisle Chelsea'ye transfer olan ancak beklentilerin altında kalan Alman yıldız Timo Werner, bu yaz Londra'dan ayrılacak... Alman basını 26 yaşındaki forvetin Borussia Dortmund yolunda olduğunu ve Chelsea'nin bu transfere zararına da olsa izin vereceğini yazdı.

Chelsea'nin Alman forveti Timo Werner, Londra devinden bu yaz ayrılabilir. Alman basınına göre; 26 yaşındaki yıldızın menajeri Volker Struth oyuncusunu Bundesliga'ya geri döndürmek istiyor.

Timo Werner 2020 yazında RB Leipzig'den 53 milyon euro bonservisle Chelsea'ye transfer olmuştu. Sport 1 kanalının haberine göre Struth, Chelsea ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan yıldız ismin bu yaz başka bir kulübe transfer olması için çalışmalara başladı.

Bu sezon Premier League'de 14 maça çıkan ve sadece 1 gol, 1 asistlik performans sergileyen Timo Werner'le ilgilenen kulüplerin başında Borussia Dortmund geliyor. Sarı-Siyahlılar bu yaz Norveçli süper golcüsü Erling Haaland'la yollarını ayıracak...

Sport 1'e göre Chelsea kulübü Werner'i 20 milyon euro zararla satmaya sıcak bakıyor. Chelsea kadrosundaki en çok maaş alan 4. futbolcu konumundaki Werner'in yıllık kazancı 13.5 milyon pound civarında.

TUCHEL'İN SİSTEMİNDE VERİMLİ OLAMADI

Rus patron Roman Abramovich'in Ada'daki ticari faaliyetlerinin İngiliz hükümeti tarafından yasaklanmasıyla kaosa sürüklenen Londra ekibi, bu transfer için gelişmeleri beklemek zorunda...

Chelsea'nin Alman teknik direktörü Thomas Tuchel'in de gözüne giremeyen ve yedek kalan Timo Werner, Leipzig'deki son sezonunda 45 maçta 34 atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Almanya Milli Takımı formasıyla geçen hafta gol attığı İsrail maçının ardından konuşan Werner, "Chelsea ile buradaki sistem arasında fark var ve bu da futboluma yansıyor" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Timo Werner, Chelsea kabusunda bu yaz uyanacak! Borussia Dortmund Alman yıldızı istiyor

Timo Werner, Chelsea kabusunda bu yaz uyanacak! Borussia Dortmund Alman yıldızı istiyor ile ilgili etiketler Chelsea Bundesliga Borussia Dortmund timo werner premier league
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.