Time dergisi '2020 yılını' en kötü yıl seçip üzerini çizdi!

Son günlerini yaşadığımız 2020 yılı dünyada ve Türkiye'de felaketler yılı olarak hatırlanacak. Dünyaya yayılan pandemi ülkeleri ekonomik ve sosyal olarak zorlarken bir çok felaket de insanlara unutmayacağı zor günler yaşattı.

İşte bütün yaşananları Amerikan Time dergisi ilginç bir kapakla manşetine taşıdı.

Time, 14 Aralık’ta yayımlanacak sayısının kapağına "2020" yılını üzedinde kırmızı çarpı işaretiyle taşıdı. Dergi felaketler yılı olarak unutulmayacak 2020'nin üzerini çizdi.

GERİ SAYIMLAR YAPILMIŞTI!

2020 yılı insanoğlunun unutmayacağı en kötü yıllardan biri olarak tarihe geçti. Sık sık yaşanan felaketler ve pandeminedn sonra sosyal medyada geri sayımlar yapılarak '2020 bitsin' mesajları paylaşılıyordu.

Time dergisi '2020 yılını' en kötü yıl seçip üzerini çizdi!

İşte bu durumu Time dergisi tarihe not düşen bir kapakla belgeledi.

'2020 şimdiye kadarki en kötü yıl'. Bu ifade Time dergisinin 14 Aralık'taki yayımlanacak sayısının kapağında yer alacak.

Time editorleri, 2020'yi kapağa taşıyarak okuyucularına aslında net bir mesaj veriyor.

Kapakta büyük puntolarla yazılmış 2020'nin üzeri, dev bir kırmızı çarpı işaretiyle adeta silinmiş olarak görülüyor ve hemen altında ise ‘şimdiye kadarki en kötü yıl’ yazısı yer alıyor.

Time dergisi '2020 yılını' en kötü yıl seçip üzerini çizdi! ile ilgili etiketler 2020 kornavirüs time felaket yılı Kapak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.