TikTok'tan kullanıcılarını şaşırtan açıklama! Resmen itiraf etti!

Son dönemlerin en popüler sosyal medya platformu haline gelen TikTok, kullanıcılarını şaşırtacak açıklamada bulundu.

Çıkışıyla İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya uygulamalarını geride bırakan TikTok, en popüler sosyal platform haline geldi. Her yaştan kullanıcı kitlesine sahip olan Çin merkezli sosyal medya platformu dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 

TikTok'tan kullanıcılarını şaşırtan açıklama! Resmen itiraf etti!

Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok güncellenen kullanıcı gizlilik anlaşmasını yayınladı. Belgede TikTok’un Brezilya, İsrail, Çin ve ABD’deki merkez ofislerinin kullanıcıların verilerine ve bilgilerine erişebildiği görüldü.

Yapılan açıklamada verilerin Avrupa kıtası dışındaki yetkililer tarafından kullanılabildiği belirtildi. Kullanıcıların erişebilir endişesi bu açıklama ile doğrulanmış oldu.

Çin merkezli şirket, “Yetkililerin verilere erişimi platformun istikrarlı, eğlenceli ve güvenli olması için gerekli” duyurusunu yaptı. Avrupa’daki kullanıcıların verilerine Brezilya, Kanada, İsrail, Çin, Japonya, Malezya, Filipinler, Singapur, Güney Kore ve ABD’deki TikTok personelinin erişebildiği belirtildi.

TikTok’un kullanıcı verilerine erişimi bir süredir ABD ve AB’nin gündemindeydi. TikTok CEO’su Shou Zi Chew bir süre önce ABD’li Cumhuriyetçi senatörlere bir mektup göndererek güvence vermişti.

 

TikTok'tan kullanıcılarını şaşırtan açıklama! Resmen itiraf etti! ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.