TikTok'taki büyük tehlike! Mafya ve terör bir "tik" uzakta...

Organize suçlarla mücadeleye bir ömür veren eski polis amiri Adil Serdar Saçan kimi ülkelerde kullanımı yasak olan Çin menşeili sosyal medya uygulaması TikTok konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Uyarının da ötesinde Türk polisine bu konuda suç duyurusu yapan Saçan, PKK, FETÖ ve mafya örgütlerinin propoganda amacıyla sıklıkla bu uygulamayı kullandığını söyledi. 

Veryansın TV'de Erdem Atay'ın sorularını yanıtlayan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesi eski Başkanı Adil Serdar Saçan buna son örnek olarak ise Furkan Vakfı'nın cami provokasyonunu örnek gösterdi.

Saçan şöyle konuştu;

"Bu Furkan Vakfı, Alparslan Kuytul (Ramazan başlamadan önce başladı buna) pandemi ile birlikte camilere girme ve cemaatle toplu namaz kılma meselesi yasaklanınca oradan fırladılar. İşte; 'lebaleb kongre düzenliyorsunuz her şeye izin veriyorsunuz camileri neden kapatıyorsunuz'... Buradan vurarak siyasi iktidara İslami yerden gardlarını düşürüp alttan yumruk atıyorlar."

YENİ ULUSAL GÜVENLİK SORUNUMUZ TİKTOK MU?

Alparslan Kuytul'un lideri olduğu Furkan Vakfı'nın Gaziantep'teki cami provkasyonlarını TikTok isimli sosyal medya uygulamasından duyurduğunun altını çizen Saçan sözlerine şöyle devam etti;

"Şimdi benim gördüğüm; işin güvenlik boyutu ile ilgili olarak bu adamlar çoğunlukla TikTok'ta onun bir altını çizeyim.

Bu illegal örgütler ve mafya örgütleri TikTok'a çöreklenmiş durumda. çoğunlukla orada kısa videolar ile reklam ve propoganda yapıyorlar... 

Yetkililer takip ediyordur, etmiyorsa ben ihbarda bulunayım o TikTok programını... PKK, Furkan Vakfı, FETÖ'cüler, Atatürk düşmanları, iktidar düşmanları, Cumhurbaşkanına çok ağır hakaretle de var, muhalefet lidelerine ağır hakaretler de var.

TikTok Türkiye'nin terör ve organize suç örgütü liderlerine ya da terör örgütlerinin propoganda aracı haline dönüşmüş.

Furkan Vakfı'nın günde 4-5 tane, bazen 10 tane paylaşımı var. Buradan da gördüğümüz üzere bunlar zaten camileri provoke edeceklerini çok net şekilde söylüyorlardı."

 

 

TikTok'taki büyük tehlike! Mafya ve terör bir "tik" uzakta... ile ilgili etiketler TikTok Alparslan Kuytul Gaziantep furkan vakfı Adil Serdar Saçan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.